Menu Sluiten

Steun Licht voor Gaza

Na de aanvallen van 2008-2009 en 2014 ligt de Palestijnse Gazastrook nog steeds voor een deel in puin. Woningen, bedrijven, scholen en infrastructuur zijn weggebombardeerd.

DONEER

Gebrek aan elektriciteit

Zo is ook de enige elektriciteitscentrale vernietigd. Hierdoor is er slechts enkele uren stroom per dag. Ook ziekenhuizen kampen met een tekort aan elektriciteit en zijn daardoor afhankelijk van dure en vervuilende dieselolie om d.m.v. aggregaten stroom op te wekken.

Zonnecollectoren

Het Dar Essalaam ziekenhuis heeft ”Rotterdam voor Gaza” hulp gevraagd voor de aanschaf van zonnecollectoren zodat ze zelf hun elektriciteit kunnen opwekken.

Wilde Ganzen steunt “Licht voor  Gaza”

Wilde Ganzen gelooft dat kleinschalige, concrete projecten het verschil maken in de levens van mensen in armoede. Daarom steunt Wilde Ganzen duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking. Dát is hun manier van armoedebestrijding. Bezoek de website van Wilde Ganzen op: https://www.wildeganzen.nl/

Concreet betekent dit dat Wilde Ganzen  het bedrag dat wij ophalen  voor het zonnepanelenproject voor het Dar Essalaam Ziekenhuis, met 50 % verhoogt.

DONEER